WS Wommersom – KVW Hakendover

WS Wommersom – KVW Hakendover

1 – 5

Opstelling WSW: Sonny Renders, Maarten Vicca, Koen Donvil (17′ David Delhalle), Bjorn Schouters, Vincent Poulussen, Nicolas Lentini, Koen Donvil, Kevin De Putter, Michael Marechal, Kenneth Debras. Steve Klompkes (64′ Michael Freson)

Niet ingevallen: Bart Vlaeyen en Leo Silva

Veel volk zaterdagavond in Wommersom voor de derby die maar een half uur een wedstrijd was. White Star krijgt rake klappen. Nu ook weer van een niet eens zo overtuigend Hakendover dat vooral in de tweede helft de thuisploeg het laatste half uur belachelijk maakte. De eerste twee grote kansen waren nochtans voor White Star maar twee keer kon Marechal niet voorbij doelman Devos geraken. Aan de overzijde had Devadder minder moeite om te scoren te openen en net voor rust de 0-2 te netten. White Star kreeg nog een enorme kans via Klompkes maar nu werd te zwakke bal van de lijn gered. Rust 0-2.

Het eerste kwartier van de tweede helft leek wat beterschap in de maak maar na de te makkelijke 0-3 was alle hoop en inzet weg en scoorden de bezoekers nog 2 keer na een slippertje van de doelman en een zware dekkingsfout. White Star moet zich dringend herpakken wil het niet de rest van het seizoen in de gevarenzone vertoeven. Erger is nog dat spelmaker Koen Donvil bij een contact met doelman Devos met 2 breuken in de voet van het veld moest. Een lange onbeschikbaarheid van Koen dient zich dus aan voor het al zo geplaagde Wommersom. Zondag in Bunsbeek dat zwaar uitpakte vandaag zijn ook Michael Freson en Bjorn Schouters niet van de partij. Afspraak op het veld van Bunsbeek zondag om 15 uur. Supporters op post.