WS Wommersom – KVV Scherpenheuvel 3 – 1

Doelpunten: 17′ N. Lentini (pen) 1-0, 35′ S. Klompkes 2-0, 53′ VVS 2-1, 80′ Johan Hendrickx 3-1

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Kenneth Debras, Steve Klompkes, Maarten Vicca, David Delhalle, Angelo Lentini, Kevin Sevenants (C) (55′ Michiel Deldime), Bart Vlaeyen, Kevin Deputter,Michael Freson ( 46′ Dimitri Loyaerts), Nicolas Lentini ( 73′ Johan Hendrickx).

Niet ingevallen: Gianni Moyaerts

WSW had een referentiematch nodig en de spelers hadden er zaterdag zin in. De eerste helft werden de bezoekers bij vlagen weggespeeld en was de 2-0 ruststand nog heel mild voor Scherpenheuvel. Zo kwam Vicca nog 2 keer oog in oog met de goalie maar hij miste en ook Lentini en Vlaeyen kregen nog uitstekende kansen op een hogere score. Aan de overzijde was er twee keer gevaar na een slechte terugspeelbal maar Vangrimde stond pal zoals vanouds. Aan uitgespeelde kansen geraakten de bezoekers niet.

De tweede helft begon met een balverlies bij wsw en de aansluiting van de bezoekers maar nadien nam White Star terug over met een bal op de paal en een aantal net niet momenten. De gefrustreerde bezoekers lieten zich van hun slechtste kant zien en kregen op het einde nog een rood karton en weigerden zelfs de penaltyserie te trappen. Dat was echter geen zorg voor WSW dat op een uitstekende collectieve prestatie kan terugblikken met oververdiende wist. Nu donderdag een oefenmatch tegen Out-Hoegaarden. Aftrap om 19.30 uur. Supporters op post!

Ondertussen is het nog wachten op de geblesseerden Koen Donvil, Vincent Poulussen en Bjorn Schouters. Ruben Theunis, Bram Valgaerts en Patrick Monziba zijn terug aan trainen toen en weldra inzetbaar.