WS Wommersom – KSV.Drieslinter 4 – 1

3′ Maarten Vicca 1-0, 8′ SVD 1-1, 36′ Nicolas Lentini 2-1, 42′ Michael Freson 3-1, 49′ Maarten Vicca 4-1

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Angelo Lentini, Kenneth Debras, Steve Klompkes (68′ Ruben Theunis), Bram Valgaerts, Koen Donvil, Kevin Sevenants (C), Maarten Vicca, Michael Freson (77′ Bart Vlaeyen), Bjorn Schouters, Nicolas Lentini (53′ Kevin De Putter)

Niet ingevallen: David Francavilla

Goede prestatie van WSW dat snel en vinnig 1-0 voorkwam maar dan weer een veel te makkelijk doelpunt slikte. Het was enkel door twee mirakelsaves van de bezoekende doelman en wat nonchalante afwerking bij WSW dat de stand lang 1-1 bleef. Toch werd het nog 3-1 voor de rust met doelpunten van Lentini en Freson. Ruststand 3-1.

De tweede helft was nog maar net op gang getrapt of Maarten Vicca kopt de 4-1 overhoeks binnen. WSW speelt de bezoekers helemaal weg maar morst daarna met de kansen. Zo komen Klompkes, A. Lentini, Donvil, Vicca en Vlaeyen nog oog in ook met de doelman maar ze missen de torenhoge kansen. Aan de overzijde houdt WS alles goed gesloten en pas heel op het eind krijgen de bezoekers ook nog een kans na nonchalance achterin. Zo haalt WSW een 7 op 12 en wacht volgende week een nieuwe derby tegen de buren van Atlas Linter. Afspraak zaterdagavond om 19.30 uur in Wommersom. Supporters op post!