WS Wommersom – A. Goetsenhoven 2 – 6

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Angelo Lentini, Kenneth Debras, Steve Klompkes, Bart Vlaeyen, Koen Donvil, Kevin Sevenants (C), Maarten Vicca, Michael Freson (46′ Kevin De Putter), Dimitri Loyaerts (46′ Bjorn Schouters), Nicolas Lentini,

Niet ingevallen: David Francavilla, Michiel Deldime

Heel wat volk zaterdagavond in de Klein Broekstraat maar een grote ontgoocheling voor de thuisploeg.
Wat koop je met 80 % balbezit als je de opgelegde kansen mist (al zaten paal en lat ook een drietal keer in de weg). Na 9′ stond het 0-2 terwijl de bezoekers niet in het spel voorkwamen: eerst een lichte strafschop en nadien een owngoal van Kevin Sevenants. White Star ging dan naarstig op zoek naar de aansluiting en die kwam snel in de 12′ via Nicolas Lentini. Schoten van Klompkes belandden op lat en paal en nog enkele andere kansen werden vakkundig gemist. Zo was het 1-2 bij de rust.

Snel na rust nette Klompkes de 2-2 en de bezoekende doelman verhinderde de 3-2 van De Putter met een mirakelsave via de paal. Wanneer balverlies ongenadig hard wordt afgestraft en even later Lentini te kort terugkopt staat het zo maar 2-4 in een wedstrijd die White Star al lang had moeten beslissen. Met de moed der wanhoop worden nog heel wat kansen gemist en de bezoekers straffen nog 2 defensieve blunders in het slot af. Zo kent WS een horrorstart met een 1 op 6 en is het zaterdag in Houtem al van te moeten. Afspraak om 19.30 uur op het veld van paars-wit. Supporters op post!