SC ORSMAAL – WS WOMMERSOM (groep S cup)

SC ORSMAAL – WS WOMMERSOM

1 – 3

Opstelling WSW: Sonny Renders , Kenneth Debras (30′ Steve Klompkes), Michael Freson (46′ Vincent Poulussen) Kevin De Putter, Angelo Lentini, Koen Donvil, Nicolas Lentini, Maarten Vicca, Bjorn Schouters (46′ Kevin Sevenants) , Bart Vlaeyen (70′ David Delhalle), Michael Marechal.

Doelpunten: 10′ Dupont 1-0, 48′ Angelo Lentini (assist Koen Donvil) 1-1, 52 Koen Donvil 1-2, 61′ Michael Marechal (assist Nicolas Lentini) 1-3

White Star tekende in de eerste 20′ afwezig en de thuisploeg won de duels. Yeboah strandde al snel op Renders en Dupont scoorde na een kluts de 1-0. Daarna ging de storm liggen en had de thuisploeg al veel kruit verschoten. WS kwam opzetten en Vicca en N. Lentini vinden de doelman op hun weg. Aan de overzijde raakt Dupont net voor rust nog de lat. 1-0 bij de rust en dat was verdiend.

De tweede helft komt de thuisploeg er bijna niet meer aan te pas en WSW zet snel orde op zaken tegen een uitgebluste thuisploeg waar Yeboah het zelfs voor bekeken houdt en van het veld wandelt. Op een kwartier tijd staat het 1-3 met doelpunten van Angelo Lentini op aangeven van Donvil, Koen Donvil zelf die de goalie omspeelt en Michael Marechal die een echte spitsengoal scoort. White Star krijgt nog kansen maar Klompkes, Lentini en De Putter missen en Marechal viseert de lat. WS controleert rustig en de thuisploeg krijgt nog 2 schuchtere kansjes maar komt niet meer terug. Donderdag een oefenwedstrijd op het veld van Wijgmaal. Supporters op post!

Meer weergeven

foto van wswommersom.