Out-Hoegaarden – WS Wommersom 0 – 1

6′ 0-1 A. Lentini
Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Angelo Lentini, Kenneth Debras, Nicolas Lentini, David Delhalle (75′ Bart Vlaeyen), Koen Donvil, Kevin Sevenants (C), Maarten Vicca (46′ Vincent Poulussen), Ruben Theunis (46′ Steve Klompkes), Bjorn Schouters, Kevin De Putter

Niet ingevallen: David Francavilla

White Star begon uitstekend aan de match en na dikke 5′ was het al raak via een vrijschop van Angelo Lentini. De wedstrijd had er helemaal anders kunnen uitzien als Maarten Vicca 2 minuten later en Nicolas Lentini (had de bal breed moeten leggen) nog een minuut later twee dotten van kansen misten. De thuisploeg speelde met heel veel enthousiasme en herstelde het evenwicht. Een goede Frank Vangrimde was nodig om twee pogingen te verijdelen. Ruststand 0-1.

  • De tweede helft maar matig beterschap bij WS en de thuisploeg begint gaandeweg volledig in haar kansen te geloven. Gelukkig missen ze een tweetal keer grote kansen en aan de andere kant laten zowel Lentini, Klompkes als Poulussen de kansen op een veilige kloof liggen. Zo mag White Star enkel tevreden zijn over de drie punten want vandaag was het echt niet goed en had de jonge thuisploeg gerust een puntje kunnen pakken. Was het moeite met het kunstgras of was het gewoon een complete offday? Volgende week zaterdag echter een nieuwe wedstrijd tegen één der titelkandidaten FC Geetbets. De groenhemden gingen opnieuw zwaar de boot tegen Orsmaal en een gewond dier is altijd gevaarlijk. Afspraak volgende week zaterdag op 19.30 uur op ons veld. Supporters op post!