Anke Benoit: onze kinesiste!

Onze topkiné Anke, die onze mannen telkens weer topfit krijgt voor elke wedstrijd, kan je vanaf nu ook professioneel raadplegen in de praktijk Kineflex in Hoeleden of in de praktijk Cure Concept VOF in Tienen. Allen daarheen zouden wij zeggen! Alle gegevens voor een afspraak hieronder beschikbaar!

foto van Anke Benoit.
Anke Benoit

Zopas gestart als zelfstandig kinesitherapeute!
In juli ben ik afgestudeerd als master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met extra optie sportrevalidatie.
Je kan me vinden in de praktijk van Kineflex (te Hoeleden) en in de praktijk van Cure Concept VOF (te Tienen).

CR Vissenaken – WS Wommersom

CR. Vissenaken – WS Wommersom

1 – 5

Doelpunten: 11’ 1-0 CRV, 17′ Kevin Machiels (assist Nicolas Lentini) 1-1, 32′ Nicolas Lentini (assist Steve Klompkes 1-2, 33′ Nicolas Lentini (assist Kevin Sevenants) 1-3, 47′ Kevin Machiels (assist Nicolas Lentini) 1-4, 50′ Steve Klompkes (assist Michiel Vanderweyden) 1-5

Opstelling WSW: Adnan Al Hafez, Koen Bache Michiel Vanderweyden (82′ Bart Vlaeyen), Cedriic Saboo, Steve Klompkes, Hannes Claes, Kevin Sevenants (88′ Jasper Belgy), Kevin Machiels, Kyle Dewil, Bjorn Schouters, Nicolas Lentini (67′ Maxim Wijnants)

Niet ingevallen: Sonny Renders

White Star moest aantreden zonder de geblesseerde Wout Conard, Vincent Poulussen en Michael Stéveny. De thuisploeg ging de eerste 10′ verder op het elan van hun recente 9 op 9. Kansen leverde dat echter niet op. Toch kwam CRV uit een scherp aangesneden vrijschop op voorsprong: Veulemans kopte binnen: 1-0. Dan kwam White Star in de match en gooide alle twijfel van zich af. Dit resulteerde in de 17′ in de gelijkmaker: Nicolas Lentini met een snel genomen vrijschop en Kevin Machiels die eerst goed naar binnen snijdt en dan vanop 22 meter verwoestend uithaalt in de kruising. Doelman Froment kon enkel bewonderend toekijken en dus 1-1. Nu leidde White Star de debatten en in de 25′ een volgende kans na een pas van Klompkes schiet Hannes Claes net over. In de 32′ is het echter wel raak na een mooi uitgesponnen aanval: Machiels naar Klompkes en hij zet Nicolas Lentini in schietpositie en deze schiet de 1-2 onhoudbaar voorbij Froment. Een minuut later voetbalt White Star uit en Kevin Sevenants mag heel veel ruimte overbruggen om zo Nicolas Lentini in het straatje te sturen en hij lobt de 1-3 over Froment. White Star dus op rozen. In de 38′ komt er na hoekschop een grote kans voor Kyle Dewil maar zijn goed schot wordt nog net geblokt. In de 40′ redt doelman Froment de meubels op een vrijschop van Michiel Vanderweyden en een minuut later doet hij dat opnieuw op een schot van Lentini waar niemand van White Star klaarstaat op de rebound te benutten. Zo gaat White Star verdiend rusten met een 1-3 voorsprong.

De tweede helft werd gevraagd de druk nog even aan te houden om de bevrijdende 4e treffer te netten. Toch is het de thuisploeg die het eerst gevaarlijk is: Ulens schiet voorlangs. Daarna is het echter weer aan de bezoekers en Nicolas Lentini stuurt spitsbroer Kevin Machiels weg en alleen voor doel legt hij de 1-4 via de hand van Froment weg. White Star buldert nu over de thuisploeg en in de 50′ zet Michiel Vanderweyden zich uitstekend door en zijn aflegger wordt onhoudbaar met rechts binnengeknald door Steve Klompkes en dus 1-5. Nog eens twee minuten later opnieuw een goede aanval via Sevenants naar Klompkes die schuin alleen voor doel komt maar Machiels nog aanspeelt die afgeblokt wordt. Een minuut later een hoekschop en Koen Bache wordt net op het laatste moment nog weerhouden van een doelpunt. In de 57′ moet Froment nog eens aan he werk op een schot van Machiels. Daarna neemt White Star gas terug en consolideert de voorsprong. De thuisploeg wil nog wel maar speelt zonder overleg en geraakt moeizaam aan kansen. Al Hafez moet maar 1 keer ingrijpen op een schuin schot. Opschudding in de 74′: thuisspeler Tom Boogaerts vindt het nodig om een elleboog in het gezicht van Michiel Vanderweyden te planten (buiten het zicht van een goed leidende scheids Kim Petré) en in de fase daarop volgend gaat Steve Klompkes te driest in de tackle wat hem zijn derde geel oplevert. Onnodig protest daarna levert hem zelfs zijn tweede geel en dus een domme schorsing op. White Star dus ook nog een kwartier met zijn tienen. Toch krijgt het nog de beste kans wanneer Michiel Vanderweyden in het straatje gestuurd wordt door Machiels en alleen voor doel strandt hij op Froment. Maxim Wijnants krijgt de rebound niet voorbij een blauwwit been. Even later fluit de goede scheids Petré voor het eind en kan White Star oververdiend met drie nieuwe punten op zak naar huis. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen de leider én titelkandidaat bij uitstek: RD Zoutleeuw. White Star moet het doen zonder Steve Klompkes en Hannes Claes die beide 1 dag schorsing uitzitten. Kan White Star de roodzwarte pletwals stoppen? Afspraak zaterdagavond om 19.30 uur in de Klein Broekstraat. Supporters op post!

FC Neerwinden – WS Wommersom (reserven)

FC Neerwinden – WS Wommersom (reserven)

3 – 11

In de tweede helft ging WSW als een mes door de groenwitte boter.

Doelpunten van Nestor Kazachvili 2 x, Joel Lebegge 3 x, Ruben Theunis 2 x, Maarten Vicca 2 x, Bram Craeninckx 1 x en Koen Donvil 1 x. Tom Soetaers was assistenkoning met een vijftal assists.

White Star blijft zo ongeslagen in de top 3! Volgende vrijdag komt VV Houtem langs!

Meer weergeven

foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.

WS Wommersom – VS Kortenaken

WS Wommersom – VS Kortenaken

2 – 4

Doelpunten: 1’ 1-0 Steve Klompkes, 19′ VSK 1-1, 41′ Steve Klompkes 2-1, 49′ VSK 2-2, 59′ VSK 2-3, 62′ VSK 2-4

Opstelling WSW: Adnan Al Hafez, Koen Bache, Wout Conard (19′ Michiel Vanderweyden), Cedriic Saboo, Steve Klompkes, Hannes Claes, Kevin Sevenants, Kevin Machiels, Kyle Dewil, Maxim Wijnants (60’ Bart Vlaeyen), Nicolas Lentinii

Niet ingevallen: Sonny Renders – Bjorn Schouters

White Star kon niet rekenen op Vincent Poulussen en Michael Stéveny. De match kon echter niet beter beginnen want al na 1 minuut schoot Steve Klompkes enig mooi de 1-0 binnen. White Star was sterk de eerste helft en in de 5′ opnieuw een grote kans met de voorzet van Steve Klompkes en Nicolas Lentini die over besluit. Even later wordt Kevin Machiels onterecht van een doelpunt beroofd wanneer ref Cuypers tot imaginair buitenspel beslist. Dan beslist de scheids om eerst een wissel toe te staan (de geblesseerde Conard moet naar de kant) maar laat daarna opeens het spel gewoon doorgaan waardoor White Star helemaal gedesorganiseerd de 1-1 slikt, dan ook nog uit buitenspel. Enkele gele kaarten voor White Star is het enige resultaat. Dit doelpunt had nooit mogen goedgekeurd worden en is een grote fout van de scheids. White Star gaat echter door en in de 22′ redt Dumont een schot van Klompkes. Even later is het Adnan Al Hafez die twee keer goed redt op een kans van de bezoekers. In de 36′ stuurt Michiel Vanderweyden Kevin Machiels doorheen de defensie maar hij stuit in één op één op de bezoekende doelman. Toch wordt het nog 2-1 voor rust wanneer opnieuw Steve Klompkes verwoestend uithaalt en de bal in de verste hoek binnengaat. Dit is meteen de ruststand.

White Star geeft de voorsprong quasi onmiddellijk weg en weggeven mag letterlijk genoemd worden: slecht terugspelen brengt een bezoeker alleen voor doel en de 2-2 is na 5 minuten een feit. White Star lijkt aangeslagen en de bezoekers zijn de eerste 20′ gewoon beter. Het wordt op 5 minuten tijd nog 2-3 en 2-4, de laatste opnieuw uit buitenspel maar de voorsprong is wel verdiend. White Star komt dan toch terug een beetje boven water en Michiel Vanderweyden knalt de aansluiting tegen de paal. Wanneer even later ook Nicolas Lentini en Kevin Machiels wenkende kansen op de doelman trappen is het verlies voor White Star een feit. De tweede helft was het niet genoeg voor White Star dat zo een derde keer dit seizoen verliest. Volgende week zaterdag al een nieuwe kans echter bij een herboren Vissenaken dat nu ook leider Geetbets over de knie legde. Het belooft een moeilijke avond te worden voor WSW zaterdag in Vissenaken. Afspraak om 19.30 uur. Supporters op post!

WS Wommersom – K Halle VV (reserven)

WS Wommersom – K Halle VV (reserven)

4 – 0

WSW, nochtans 90′ met slechts 11 spelers, knokte voor elke bal en was een maatje te groot voor de bezoekers. Tom Soetaers, Stéphane Klompkes en 2 x Patrick Monziba tekenden voor de doelpunten. WSW blijft zo mooi ongeslagen in de top 3. Volgende week zaterdag een tripje naar Neerwinden!

foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.

WSW goes padel!

Vanavond een padelavondje voor White Star!

foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.foto van wswommersom.foto van wswommersom.foto van wswommersom.foto van wswommersom.foto van wswommersom.

Onze U8 in vol ornaat!

Onze U8 van trainers Gilles en Roene in vol ornaat! Goed bezig jongens en meisjes!

foto van wswommersom.
foto van wswommersom.
foto van wswommersom.