CR VISSENAKEN – WS WOMMERSOM 1 – 2

Opstelling WSW: Sonny Renders , Kenneth Debras, Michael Freson (46′ Kevin De Putter), Steve Klompkes (46′ Vincent Poulussen), Angelo Lentini, Koen Donvil, Nicolas Lentini, Maarten Vicca, Bjorn Schouters, Bart Vlaeyen (65′ David Delhalle), Michael Marechal.

Doelpunten: 2′ Michael Marechal (assist Nicolas Lentini) 0-1, 33′ Vanderlinden 1-1, 53′ Angelo Lentini (assist Koen Donvil)1-2

White Star trad aan zonder de zieke Kevin Sevenants. De tweedeprovincialer startte met een sterk basiselftal met oa ex-Houtemspelers Fosse en Hertoge. White Star kwam meteen 0-1 voor na een prima aanval met een klinische afwerking van Michael Marechal. WSW ging nog even door op haar elan en Nicolas Lentini trapte na een nieuwe goede combinatie op de paal. Dan kwam de thuisploeg opzetten onder impuls van Fosse. Doelman Renders redde goed op een aantal pogingen van Mulkers en Schepmans maar overigens bleef WSW secuur verdedigen. Wanneer WS op het punt staat om weer toe te slaan leidt Klompkes balverlies en aan de overzijde knalt Troy Vanderlinden de gelijkmaker binnen. 1-1 is een billijke ruststand.

De tweede helft een aantal wissels bij de thuisploeg en WSW wordt uitdrukkelijker de betere ploeg. Michael Marechal komt alleen voor de doelman maar stift te zwak. Even later een nieuwe open kans voor Marechal maar nu gaat de bal naast. Het wordt toch 1-2 wanneer Angelo Lentini een voorzet van Koen Donvil binnenknikt. WS vergeet dan de thuisploeg uit te tellen met opnieuw een kans voor Marechal maar opnieuw naast. WS controleert rustig en geeft quasi niks weg. Naar het einde toe mist geelrood nog een paar keer zodat de te karige 1-2 op het bord blijft. Terug een overtuigende prestatie van WSW vandaag. Zondag een nieuwe bekermatch in Orsmaal. Supporters op post. Dank vandaag aan thuisploeg Vissenaken voor de goede ontvangst!