WS Wommersom – KVW Hakendover 2 – 4

 

Doelpunten: 11’0-1, 42′ Klompkes owngoal 0-2, 55′ Monziba (pen) 1-2, 64′ Poulussen 2-2, 82′ 2-3, 84′ 2-4

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Kenneth Debras, Steve Klompkes, David Delhalle (46′ Michiel Deldime), Angelo Lentini (46′ Bart Vlaeyen), Kevin Sevenants (C), Bram Valgaerts (16′ Vincent Poulussen), Kevin Deputter, Dimitri Loyaerts (46′ Patrick Monziba) , Maarten Vicca (78′ Gianni Moyaerts), Michael Freson (70′ Dimitri Loyaerts)

Opnieuw een enorm slechte eerste helft van WSW waar geen tempo in de acties kwam, geen bezieling in het spel zat en nonchalance troef was. Hakendover zette daar tegenover een goed blok en kwam veel te makkelijk maar verdiend 0-1 voor. Daarna schoot WS toch een beetje wakker maar doelman Maho hield zijn netten proper. Net voor rusten speelde Klompkes slecht terug met een owngoal tot gevolg.

De tweede helft een ander WSW dat eerst via een lichte strafschop 1-2 terugkomt om even later gelijk te stellen via Poulussen. WSW heeft de bezoekers nu helemaal beet en lijkt de wedstrijd te gaan beslissen maar Kevin Deputter en Steve Klompkes krijgen de bal niet voorbij doelman Maho. En zoals het dan vaak gaat even voor tijd valt de 2-3 aan de overkant en nog niet bekomen van de opdoffer slikt WS ook nog de 2-4 een minuut later.

Werk aan de winkel dus nog voor WS op amper een week voor de competitiestart. Nicolas Lentini bleef voorzorg licht geblesseerd aan de kant. Het is nu enkel nog wachten op Bjorn Schouters (hervatte de loopoeningen) en Koen Donvil (mag zijn activiteiten opdrijven). Ruben Theunis had werkverplichtingen.