WS Wommersom – T Bunsbeek

WS Wommersom – T Bunsbeek

2 – 3

Opstelling WSW: Sonny Renders, Bjorn Schouters, Maarten Vicca, Bart Vlaeyen, David Piot (71′ Gianni Moyaerts), Angelo Lentini, Kenneth Debras, Kevin De Putter, David Delhalle, Vincent Poulussen, Michael Marechal

Niet ingevallen: Stéphane Klompkes – Leo Silva – Sander De Dier

Doelpunten: 15′ Vincent Poulussen (assist Bjorn Schouters) 1-0, 30′ Vangroenendael op strafschop 1-1, 48′ Kevin De Putter (assist Michael Marechal) 2-1, 76′ Vangroenendael op strafschop 2-2, 88′ Vangroenendael 2-3

White Star kwam serieus gehavend aan de aftrap: naast de langdurig geblesseerde Koen Donvil waren captain Kevin Sevenants, Nicolas Lentini en Steve Klompkes geschorst. Daarenboven moest Michael Freson ziek forfait geven.
White Star had deze wedstrijd nochtans kunnen winnen. Bunsbeek diste wel het betere voetbal op maar kon weinig creëren. White Star scoorde uit de eerste kans na vrijschop van Schouters, binnengetrapt door Vincent Poulussen. Even later gaat een schot van Piot voorlangs. De bezoekers komen langszij na een domme strafschopfout op de hoek van de 16. 1-1 is meteen de ruststand in een kansarme eerste helft.

De tweede helft neemt WS het heft in handen en na een goede combinatie zet Marechal Kevin De Putter alleen voor doel en hij scoort de 2-1. White Star krijgt dan twee uitstekende mogelijkheden om de wedstrijd dood te maken maar de kopbal van Kevin De Putter wordt miraculeus gered door de goalie en even later schiet Poulussen van dichtbij een volley pal op de doelman. Bunsbeek lijkt van slag maar kruipt het laatste kwartier toch recht en krijgt een veel meer discutabele tweede strafschop en komt zo op gelijke hoogte 2-2. De beide ploegen proberen nog maar het is uiteindelijk Bunsbeek dat net voor tijd de winning goal lukt en zo iets teveel van het goede krijgt na een vrij zwakke match. Zo krijgt WS onnodig het deksel op de neus en blijft het in acuut gevaar. Volgende zaterdag een uiterst moeilijke verplaatsing naar Langdorp. De geschorsten keren weer en ook Freson pikt terug aan zodat er terug wat meer keuze is. Afspraak volgende zaterdag om 20 uur aan de Gijmel in Langdorp.