WS Wommersom – RD Zoutleeuw

WS Wommersom – RD Zoutleeuw

1 – 1

Opstelling WSW: Sonny Renders, Bjorn Schouters, Maarten Vicca, Angelo Lentini, Michael Freson, Kevin Sevenants, Kenneth Debras, Vincent Poulussen (79′ Gianni Moyaerts), Bart Vlayen (36′ David Delhalle), Nicolas Lentini, Michael Marechal

Doelpunten: 54′ Michael Marechal (assist Michael Freson) 1-0, 85′ Peeters 1-1

Niet ingevallen: Leo Silva

In een gesloten wedstrijd hadden de bezoekers de eerste helft licht overwicht. Veel kansen leverde dat echter niet op en Sonny Renders moest maar 1 keer zijn kunnen tonen. Aan de overzijde trapte Nicolas Lentini voorlangs en zag Marechal een goede actie net niet afgerond worden. Logische 0-0 ruststand.

De tweede helft nam White Star over en het scoorde ook: Freson met de voorzet en Michael Marechal mooi overhoeks binnen: 1-0. White Star controleerde en de bezoekers geraakten niet aan kansen. White Star leek zegezeker maar gaf 5 minuten voor tijd de deugdoende zege uit handen. Even voordien had Michael Marechal de 2-0 aan de voet maar alleen voor doel stuitte hij na een geweldige inspanning op de goalie van Zoutleeuw. Bart Peeters scoorde en zorgde voor ontgoocheling. Onmiddellijk na de 1-1 kreeg WS dan toch nog de kans op de overwinning maar Marechal kreeg de bal schuin voor doel niet voorbij doelman Cultiaux. Zo eindigt de match op een gelijkspel. White Star had een overwinning verdiend op basis van de tweede helft. De inzet was voorbeeldig, de kwaliteit van spel kan nog beter maar op dit elan zullen punten wel volgen. Volgende week een moeilijke verplaatsing naar Sporting Roosbeek. Kevin De Putter komt opnieuw bij de kern. Bart Vlaeyen is out met een dijblessure. Afspraak volgende week zondag om 15 uur op het veld van Roosbeek. Supporters op post!