WS Wommersom – KVV Scherpenheuvel

WS Wommersom – KVV Scherpenheuvel

2 – 2

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Kevin Sevenants, Steve Klompkes, Angelo Lentini (61′ Samir Koekelkoren), Maarten Vicca, Nicolas Lentini (70′ Nestor Kazachvili), Kevin De Putter, Michael Marechal, Bart Vlaeyen, David Delhalle, Bjorn Schouters

Niet ingevallen: Gianni Moyaerts

9′ Michael Marechal 1-0 (assist S. Klompkes), 37′ Steve Klompkes (assist Bart Vlayen) 2-0, 60′ Raymakers 2-1, 65′ Rosschaert 2-2

White Star moest deze nog belangrijke wedstrijd aanvatten zonder een hele rits spelers: doelman Sonny Renders en Michael Freson waren geschorst, Koen Donvil en Vincent Poulussen waren geblesseerd en Kenneth Debras was evenmin van de partij. Frank Vangrimde startte als vanouds in doel en op de bank zagen we good old Nestor Kazachvili naast Samir Koekelkoren en Gianni Moyaerts.

De bezoekers hadden het overwicht en betere van het spel maar misten de kansen. White Star had genoeg aan 2 kansen de eerste helft om 2 doelpunten aan te tekenen. Ruststand 2-0.

Waar White Star op rozen leek te zitten bleven de bezoekers in hun kansen geloven en op het uur lukken ze verdiend de aansluitingstreffer. Wanneer even later ook de gelijkmaker valt is het alle hens aan denk. Beide ploegen raken nog het doelkader (White Star zelfs 2 keer via Kazachvili en De Putter) maar de score wijzigt niet meer en zo eindigt White Star op een twaalfde plaats. Nog een vermelding voor een uitstekende scheidsrechterlijke prestatie van Bart Vandelook, die de belangrijke wedstrijd volwassen, heel correct en autoritair floot, proficiat hiervoor!

Het seizoen werd in schoonheid afgesloten, de vertrekkers werden gehuldigd. Maarten Vicca kreeg het luidste applaus: na een rijkgevulde voetballoopbaan is eerste elftal-voetbal voor Maarten voorbij. Maarten ging zowel op training als in de match altijd voorop in de strijd en vuurde het elftal als onderkapitein aan. Hij zal gemist worden. Maarten blijft wel aangesloten bij WS en kan zeker nog van nut zijn. Woensdag nog een pasdag met afsluitende leuke training en daarna mag de riem er verdiend een tijdje af. Bedankt aan alle spelers, trainers, verzorgers, supporters en sympathisanten van WS om dit seizoen te doen slagen! Op naar het volgende!