WS Wommersom – K.Halle VV 2-1

Veel afwezigen bij de B-ploeg met voorop de zieken Jelle Ulens en Gianni Moyaerts. Van Den Notelaer, Stoica en Craeninckx moesten eveneens forfait geven, Delhalle en Theunis hadden werkverplichtingen en Monziba was evenmin beschikbaar wegens familiale redenen.
WS onderging de eerste 10′ het spel van de bezoekers en Leo Silva moest één keer goed tussenkomen. Nadien kwam het voetbalvernuft bij de thuisploeg boven en ouderdomsdeken Joel Lebegge en Dimitri Loyaerts zetten centraal de lijnen uit, met achter hen de secure Raf Vangrimde geflankeerd door Bram Valgaerts. Doelman Francavilla was gelegenheidswinger net als allrounder Sven Perdaen. Een eerste doelpunt van Johan Hendrickx werd afgekeurd voor buitenspel. Op een mooie thuisaanval glipte Kris Deldime door de buitenspelval en zijn voorzet werd door Thibault Lazard binnengeprikt 1-0. Even later een vrijschop van Vincent Poulussen en Kris Deldime met de deviatie via een been van Halle-speler in doel: 2-0.

De tweede helft was nog maar net op gang of Halle scoorde tegen en dus 2-1. Nadien volgde nog 40 minuten gevechtsvoetbal waarin nog een doelpunt van Lazard twijfelachtig werd afgekeurd voor buitenspel en waar Leo Silva twee keer de meubelen redde voor WSW. Sven Perdaen en een bezoeker kregen nog rood na een schermutseling maar WS hield de drie punten op karakter thuis.