WS Wommersom – K. Halle VV 11 – 1

1′ Vanhemelen 0-1, 19′ N. Lentini 1-1, 21′ A. Lentini 2-1, 29′ De Putter 3-1, 41′ Klompkes 4-1, 44′ N. Lentini (pen) 5-1, 56′ Klompkes 6-1, 60′ De Putter 7-1, 70′ Klompkes 8-1, 74′ Freson 9-1, 86′ A. Lentini 10-1, 90′ M. Deldime 11-1

Opstelling WSW: Frank Vangrimde (C), Bjorn Schouters, Angelo Lentini, Kenneth Debras (67′ David Delhalle), Nicolas Lentini, Bart Vlaeyen, Michiel Deldime, Maarten Vicca (60′ Ruben Theunis), Steve Klompkes, Michael Freson, Kevin De Putter (67′ Patrick Monziba)

Niet ingevallen: David Francavilla

De thuisploeg startte zonder de geblesseerden Koen Donvil, Bram Valgaerts en Vincent Poulussen en eveneens zonder de zieke Kevin Sevenants.
White Star stond na 44″ 0-1 in het krijt wanneer een bezoeker weliswaar met de arm een bal meegrist en voorbij Vangrimde binnenschuift. Daarna is het nog 89′ éénrichtingsverkeer met in het eerste kwartier al 10 hoekschoppen voor WS en vaak een net niet situatie. Het is wachten op de gelijkmaker van N. Lentini die achter het steunbeen de 1-1 binnenprikt op voorzet van Freson. Even later werkt broer Angelo een vrijschop van Freson voorbij de goalie. Kevin De Putter kapt zich wat later goed vrij en zet de 3-1 op het bord en Klompkes net even later de 4-1. Wanneer Vlaeyen gepakt wordt in de rechthoek zet N. Lentini de 5-1 op de teller op strafschop, meteen ook de ruststand.

De tweede helft geen wijziging in het spelbeeld en al snel kan Klompkes de 6-1 maken waarna De Putter een voorzet van Freson binnenwerkt en dus 7-1. Klompkes schiet ook de 8-1 voorbij de arme bezoekende goalie die ondertussen al een half dozijn mirakelsaves uit zijn mouw schudde o.a. op twee pogingen van Schouters. Freson schiet legt zelf een geloste vrijschop van A. Lentini binnen en Lentini maakt even later de 10 rond. Het slotakkoord plaats M. Deldime wanneer hij een geloste vrijschop van Freson binnentikt. 11-1, ongezien maar helemaal niet overdreven tegen een slap maar sportief Halle VV. Twee doelpunten werden nog afgekeurd. De riem gaat er nu even af om op 7 januari Meldert thuis te ontvangen. WS blijft op de tweede plaats op ruime afstand van leider Boutersem dat van geen verzwakking lijkt te willen weten. Of WS de roodhemden nog iets in de weg kan leggen zal blijken na Nieuwjaar. Aan iedereen alvast fijne eindejaarsfeesten en een spetterend 2017 gewenst!