WS Wommersom – Atlas Linter 4 – 0

32′ Steve Klompkes 1-0, 43′ Steve Klompkes 2-0, 79′ Maarten Vicca 3-0, 86′ Patrick Monziba 4-0

Opstelling WSW: Frank Vangrimde, Angelo Lentini, Kenneth Debras, Steve Klompkes (46′ Patrick Monziba), Bram Valgaerts, Koen Donvil, Kevin Sevenants (C), Maarten Vicca, Michael Freson (78′ Bart Vlaeyen), Bjorn Schouters, Kevin De Putter (81′ Ruben Theunis)

Niet ingevallen: Lionel Silva

Het new look WSW geraakt stilaan onder stoom en de automatismen worden beter en beter. Atlas spartelde in het begin van de eerste helft nog wat tegen met een schot van Cuypers gered door Vangrimde en een scrimmage voor het doel van WS. Aan de overzijde waren er duidelijke kansen met een bal op de paal na voorzet van Freson, een twijfelachtig afgekeurd doelpunt van Donvil op vrijschop en een schot van Freson op de lat. WS kwam voor na een goede combinatie en Klompkes die afwerkt 1-0. WSW werd dan nog een paar keer onterecht afgefloten voor buitenspel maar voor het overige kweet de gelegenheidsscheidsrechter van Atlas Linter zich heel goed van zijn taak. Even voor rust rukt Klompkes nog eens op en werkt rustig af: 2-0, meteen ook de ruststand.

  1. De tweede helft speelt WS volwassen en heeft een rustig meesterschap. De Putter kopt van dichtbij een voorzet van Freson op doelman Flossy en op een paar andere aanvallen is het eveneens net niet. Het is wachten tot in het slot wanneer Maarten Vicca de 3-0 in het mandje legt en op het einde stuurt Debras Ruben Theunis diep die mooie en onzelfzuchtig opzij legt tot bij Monziba die makkelijk de 4-0 aantekent. Doelman Vangrimde blijft de hele tweede helft werkloos. Volgende week een moeilijke verplaatsing naar Butsel B. Topschutter Nicolas Lentini ontbreekt nog wegens blessure. Afspraak volgende zondag om 15 uur op het tweede veld van RC Butsel. Supporters op post.