RILLAAR SP – WS WOMMERSOM

FC Rillaar Sport – WS Wommersom

6 – 0

Opstelling WSW: Sonny Renders, Maarten Vicca, Angelo Lentini, Michael Freson (70′ David Delhalle), Bjorn Schouters, Vincent Poulussen (82′ Gianni Moyaerts), Nicolas Lentini, Koen Donvil (28′ Kevin De Putter), Michael Marechal, Kenneth Debras., Steve Klompkes

White Star speelde 20 minuten goed en kreeg drie enorme kansen op minstens een dubbele voorsprong: Klompkes verscheen alleen voor doel maar talmde te lang, Michael Marechal was de doelman al gepasseerd maar een teruggekeerde verdediger haalde de bal voor de lijn weg en Lentini vond doelman Vranken op zijn weg. Marechal moet eigenlijk een strafschop krijgen wanneer hij op snelheid de laatste verdediger passeert en deze aan hem gaat hangen maar de ref gebaart van krommenaas. Rillaar speelde slordig tot de 20′ een stilstaande fase plots voor de 1-0 zorgt. White Star reageert onmiddellijk en Lentini zet Klompkes alleen voor doel maar hij schiet hoog over. Op twee minuten tijd laat WS zich dan uittellen door de thuisploeg. 3-0 bij de rust.

De tweede helft schakelt WS om naar een offensievere opstelling met heel wat risico’s en opnieuw zijn de eerste twee kansen voor de bezoekers: Klompkes komt weer alleen voor doel maar mist weer want zijn lob gaat over en ook Lentini strandt opnieuw op doelman Vranken. De laatste 20′ laat WS zich nog veel te makkelijk naar de slachtbank leiden en Rillaar scoort nog drie keer na heel slap verdedigen. Doelman Vranken houdt aan de overkant Klompkes nog maar eens van de eerredder. Zware nederlaag opnieuw voor White Star dat nu voor een belangrijke thuiswedstrijd staat tegen de buren uit Hakendover. Kan WS eindelijk het tij doen keren? Afspraak volgende week zaterdag om 19.30 uur. Supporters op post.